1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

345735 inlägg · 3897 ämnen

Inlägg #2126794

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Robin Ztorken L: Jag håller inte helt med i och med att vi inte ser hur pengasituationen ser ut. Kanske har vi inte råd att köpa massor av nya spelare när vi drabbas av skador.

Det jag tycker man inte inser är att man inte kommer få igång det här Hellkvistspelet som man drömer om. Man hör Styf älta om aggressivitet och snabbare pass upp i banan, men alla kan väl egentligen se att problemet ligger inte i snabbare uppspel. De ligger i den defensiv som nästan för varje omgång blir allt sämre. Vi riskerar inte division ett med tanke på det försprång vi har till lagen under och att de spelat fler matcher. De tar rätt få poäng per match och det ska oerhört mycket till för att de ska komma ikapp.

Tänk om man kunde släppa prestigen och blir ödmjuk. Fråga kompetena personer som ser alla matcher och brinner för Modo i och med att man verkar helt sakna idéer på hur man går vidare.

Ja, förutom att Piva som andretränare ska mirakulöst lösa detta alltså. En tränare som under de tio år som gått sedan han tog upp Rögle inte kommit längre än division och där fått sparken.
+2
Kommentera