1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2126993

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
jonsson: jaså dom ska släppa på handbromsen, är just känslan att dom gör som placerar oss i botten av serien?!, vi dumstartar ju anfall fast vi inte är i fas eller ens har alla lagdelar innanför dom kriminella utkanterna, Sveriges längsta lag kväll efter kväll.

Att man tar byte för byte är bra men släppa på handbromsen är ett sjukt konstigt uttalande, vore sådär 11 000% bättre att säga ” vi ska spela systematiskt och inte falla ur vårat eget spel”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Gavelo: Antingen startar man anfallen snabbt om vi har en chans till kontring, men som du skriver så åker alla rakt fram även om vi inte ser ut att få ett bra 3-2, 2-1 eller där Hedberg, Ohlsson eller någon annan snabb kan få en åkduell. Då blir det nästan omöjligt för backarna att hitta en spelare alls, utan antingen får de åka upp med pucken eller söka ett riktigt svårt pass där en miss innebär målchans för motståndarna.

Oavsett så hade jag hellre hört någonting som. Det är dags att vi blir konsekventa i vårt spel. Att vi får till en bra defensiv som är grunden till att våga spela offensivt eller liknande. Inte ytterligare ett uttalande om att vi inte vågat spela aggressivt. Se till att vi är bekväma defensivt ska du se att man törs släppa handbromsen mycket mer.
Kommentera