1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481427 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2128203

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Glader ska också ha skit för att han inte i tid insåg att Styf inte reder ut det. Att man inte tog hjälp av hockeykunnigt folk runt om, utan borrade ned huvudet och bara körde. Samt att man bara tog in Piva som andretränare.

Det här Hellkvisthockeyn har ju blivit ett ok. Man verkar vägra ändra på det överhuvudtaget. Det ska till varje pris spelas offensivt och till det har man tränare som inte är vuxen uppgiften.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tror du sätter fingret på problemet där. Glader är för stolt för att erkänna att även Styf som headcoach var ett misstag, istället försöker han snygga till det med en ny andretränare.
Överhuvudtaget är han för tjurig för att inse att hans lag är felbalanserat, och som många varit inne på chansat nåt enormt på många viktiga poster.
Han ska vara VÄLDIGT glad om han får ett till försök efter denna säsong.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Att man inte har hockeykunnigt folk runt om tycker jag applicerar på sportchefsrollen också. Många klubbar i SHL har flera sportchefer och personer som hjälper till med diverse scouting, dataanalys mm, och är det någon ha-klubb som har de förutsättningarna så är det väl Modo? Inte konstigt att det är kaos när en person som aldrig varit sportchef förut får fria tyglar i en organisation att göra lite som han vill. Det funkar i organisationer som Timrå och Björklöven som har två riktigt bra sportchefer.
Kommentera