1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480479 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2129560

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Tarasov:

Ja Karla är verkligen en nyckel, hoppas han fick sig en liten törn av utflykten till Finland samt att förtroenden från insamlingen samt "A" på bröstet gör att han känner att det är hos oss han vill stanna. Antingen ta upp oss eller fortsätta som en stjärna i HA med en bra lön.

Tror dessutom att hans aktier kan ha sjunkit lite efter turen till Finland, är det lika många klubbar i SHL som skulle våga chansa nu som efter förra säsongen? Han misslyckades ju att producera på en nivå lägre än SHL men högre än Allsvenskan.

Med Karla kvar nästa säsong har vi en garanti för en producerande kedja, gäller bara att hitta spelare som kan spela på samma nivå och tänker lika.

Karla-Rockwood-Ny
eller
Karla-Ny-Ny med Rockwood som andracenter hade varit en bra grund för nästa års bygge.

Nästa säsong hoppas jag verkligen man börjar med de viktiga centerplatserna och ser till att ha en riktigt vass förstakedja och en stark andrakedja. Spelare till tredje/fjärde hittar vi alltid på marknaden eller från egna led.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Rytter: Sanny och Svenssons podd var inne på att Forsbacka-Karlsson skulle må bra av att ta ett steg ner till Allsvenskan då han har hamnat väldigt fel både i Växjö och Färjestad. Tycker MoDo borde göra allt för att få i in honom till nästa säsong.
Tycker man borde försöka förlänga med Åhström, Sveningsson och Jellvert också.

Karlkvist - Forsbacka - X
X - Rockwood - Sveningsson
Ohlsson - X - X
Sylwander - Jellvert - Aagaard

Åhström, LP, Lindewall får försöka ta plats. Åhström är för mig en personlig favorit men LP verkar göra det riktigt bra nere i Karlskrona också. Lindewall kan med fördel spela i J20 också.
Kommentera