1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480473 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2129579

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Rytter: Sanny och Svenssons podd var inne på att Forsbacka-Karlsson skulle må bra av att ta ett steg ner till Allsvenskan då han har hamnat väldigt fel både i Växjö och Färjestad. Tycker MoDo borde göra allt för att få i in honom till nästa säsong.
Tycker man borde försöka förlänga med Åhström, Sveningsson och Jellvert också.

Karlkvist - Forsbacka - X
X - Rockwood - Sveningsson
Ohlsson - X - X
Sylwander - Jellvert - Aagaard

Åhström, LP, Lindewall får försöka ta plats. Åhström är för mig en personlig favorit men LP verkar göra det riktigt bra nere i Karlskrona också. Lindewall kan med fördel spela i J20 också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
KB65: Jag vill också vara coach :)

Nästa års kedjor

X-X-X
X-X-Karlqvist
X-X-X
X-X-X

Eftersom det är väldigt viktigt med kontinuitet kommer redan Nästnästa års kedjor

X-X-X
Karlqvist-X-X
X-X-X
X-X-X

Av X:en ovan bör varannan vara från någon hittills okänd bokstavskombination till liga på andra sidan Atlanten. Kännedom om stora rinkar är inget plus
Kommentera

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
KB65:

Ja jag tycker detta är en bra grund för nästa års lag, man har kvar en del spelare från dagens trupp som borde prestera bättre om laget är stabilare, vi har ju sett vad kontinuitet kan betyda för ett lag.

LP/Åhström/Lindewall får kriga om istid men man ska inte starta säsongen med dessa som ordinarie (som vi gjorde i år) och ännu en gång räkna med att de tar kliv. Åhström är närmast enligt mig och borde eventuellt kunna starta i en tredje med Ohlsson. LP tycker jag är längst ifrån och frågan är om inte tåget gått där och han borde söka en nystart i en annan klubb. Lindewall kan vara den som går in vid skador och varvar med spel i J20.

Så två riktigt vassa yttrar, minst en högerfattad som ska in i kedja 1/2, sedan 1-2 stabila för en tredjekedja är det vi skulle behöva värva förutsatt att vi får och kan behålla de övriga.

Jellvert och Aagaard i en fjärde, då har vi ett lyxproblem ett annat alternativ är att ha Aagaard på kanten i tredje och ta in Lindewall i fjärde.
Kommentera

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
KB65:
Jag har sett JFB för lite så osäker hur han är med puck. Funkar Karla/Rockwood behåll gärna och komplettera med tyngd på andra sidan. Exv Filip Ahl, Nick Sörensen om de kan tänka sig allsvenskan, även Jesper Norbäck kan vara ett alternativ. Kan se en utveckling på Svenningsson som har en oerhört låg skottprocent för tillfället.
Kommentera