1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474610 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2130119

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
puffe: Aagaard skulle nog göra det helt okej i en kedja med Sylwander och Häggström, men har ingen plats i en toppkedja.

Att bygga ett en centersida med en skadebenägen 34-åring på dekis och en oprövad "tuta-och-kör"-kille som är nyfiken på att lära sig lite taktik (hans egen kommentar) kändes idiotiskt redan i somras och ser inte direkt bättre ut med facit i hand.

Även om spelet är fruktansvärt dåligt, ser vi ändå hur mycket Rockwood betyder. Jäkligt svårt att vinna matcher utan en enda vettig center i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Bad_Brett: Samtidigt så var den ofta väldigt tillförlitliga bloggaren i VIK väldigt positiv till Gagnon. Det är sällan rapporterna han får är så övertygande positiva som den gången. Därför tycker jag att den lämna orättvis, för hade inte Gagnon haft den skada han hade sä vore det nog en väldigt bra värvning.

Vi hade en motsvarande förstecenter i Susse under flera år, med väldigt bra resultat. Susse missade dessutom väldigt många matcher ett år på en förslitningsskada så då måste det varit en större chansning att ha honom efter det? Gagnon missade sina matcher på ett benbrott efrer skottäckning och den skulle ha varit läkt. Det verkade vara andra efterhängsna skador som modo inte visste om som spökade.

Jag tycker bara att det är så lätt för en del att döma ut allt på förhand och går det dåligt kan man alltid komma med "vad var det jag sa".
Kommentera