1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479929 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2130125

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Bad_Brett: Samtidigt så var den ofta väldigt tillförlitliga bloggaren i VIK väldigt positiv till Gagnon. Det är sällan rapporterna han får är så övertygande positiva som den gången. Därför tycker jag att den lämna orättvis, för hade inte Gagnon haft den skada han hade sä vore det nog en väldigt bra värvning.

Vi hade en motsvarande förstecenter i Susse under flera år, med väldigt bra resultat. Susse missade dessutom väldigt många matcher ett år på en förslitningsskada så då måste det varit en större chansning att ha honom efter det? Gagnon missade sina matcher på ett benbrott efrer skottäckning och den skulle ha varit läkt. Det verkade vara andra efterhängsna skador som modo inte visste om som spökade.

Jag tycker bara att det är så lätt för en del att döma ut allt på förhand och går det dåligt kan man alltid komma med "vad var det jag sa".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
J F K: Fast det där stämmer ju inte. Jag var lyrisk över Heponiemi, Hedberg (där hade jag fel), Ohlsson, Corrado, Kaut och även nyligen Rockwood. Även Lindgren, även om jag tyckte att han utstrålade dålig attityd i intervjuer.

De jag ifrågasatte starkt i somras var Ville, Gagnon, Mikkelson, Aagaard och Peters. När det gäller den sistnämnde har jag backat och erkänt att jag hade fel, även om jag i ärlighetens namn inte tycker att 90,79%, GAA 3,22 och noll nollor skriker succévärvning. Mycket av det beror såklart på vårt obefintliga försvar, men det är svårt att bortse ifrån att han har stått för en del kalkoninsatser också.

När det gäller Aagaard så har han definitivt kvaliteter, men de paralleller med Olofsson, som vissa här på forumet drog, har inte åldrats speciellt väl för att uttrycka det milt.

Jag vet att det finns vissa som klankar på precis allt, men jag tycker det är en extremt orättvis beskrivning i det här fallet. Tvärtom var många förblindade av att MoDo för en gångs skull tycktes göra allting rätt, och utgick ifrån att "Glader säkert ser något som inte vi ser".

I det här fallet kan vi ju bara konstatera att de värvningarna som forumet har jublat över oftast har slagit väl ut, och att de som ifrågasattes mest visade sig bli riktiga kalkoner (framförallt Ville, som jag knappt tror jag läste en enda positiv kommentar om här). Sedan vet vi av erfarenhet att rekryteringar av kanadensare som börjar bli till åren är riskabla. Det är väldigt ofta det uppstår hemlängtan, motivationsbrist och/eller skador. Det finns undantag, som Byron Ritchie, men i ärlighetens namn, hur många 30+ nordamerikaner har vi värvat genom åren som har blivit dundersuccéer?

Hursomhelst skulle jag ge ett rätt gott betyg till forumet, och ett mindre bra betyg till Glader.
Kommentera

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
J F K: Kommer ju aldrig gå att säga "vad var det jag sa till dig." Du har ju aldrig fel ändå. 😅
Kommentera