1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478828 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2130139

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
J F K: Fast det där stämmer ju inte. Jag var lyrisk över Heponiemi, Hedberg (där hade jag fel), Ohlsson, Corrado, Kaut och även nyligen Rockwood. Även Lindgren, även om jag tyckte att han utstrålade dålig attityd i intervjuer.

De jag ifrågasatte starkt i somras var Ville, Gagnon, Mikkelson, Aagaard och Peters. När det gäller den sistnämnde har jag backat och erkänt att jag hade fel, även om jag i ärlighetens namn inte tycker att 90,79%, GAA 3,22 och noll nollor skriker succévärvning. Mycket av det beror såklart på vårt obefintliga försvar, men det är svårt att bortse ifrån att han har stått för en del kalkoninsatser också.

När det gäller Aagaard så har han definitivt kvaliteter, men de paralleller med Olofsson, som vissa här på forumet drog, har inte åldrats speciellt väl för att uttrycka det milt.

Jag vet att det finns vissa som klankar på precis allt, men jag tycker det är en extremt orättvis beskrivning i det här fallet. Tvärtom var många förblindade av att MoDo för en gångs skull tycktes göra allting rätt, och utgick ifrån att "Glader säkert ser något som inte vi ser".

I det här fallet kan vi ju bara konstatera att de värvningarna som forumet har jublat över oftast har slagit väl ut, och att de som ifrågasattes mest visade sig bli riktiga kalkoner (framförallt Ville, som jag knappt tror jag läste en enda positiv kommentar om här). Sedan vet vi av erfarenhet att rekryteringar av kanadensare som börjar bli till åren är riskabla. Det är väldigt ofta det uppstår hemlängtan, motivationsbrist och/eller skador. Det finns undantag, som Byron Ritchie, men i ärlighetens namn, hur många 30+ nordamerikaner har vi värvat genom åren som har blivit dundersuccéer?

Hursomhelst skulle jag ge ett rätt gott betyg till forumet, och ett mindre bra betyg till Glader.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Väsby - Modo 2021-01-18
Grym krigarinsats igår! Jag kryper verkligen till korset. Jag var en av dem som fullständigt stängde ner efter 0-3, och hade väl trott att laget skulle göra det också. Väldigt starkt att vända på steken.

Att man dock samtidigt hamnar i dessa situationer till att börja med, och att man vänder på det mot Väsby. Ja, jag vet inte men försvarsspelet MÅSTE bli mycket bättre annars är topp 6 blott en våt dröm och förblir det.

Det blir trevligt med Boivin, men vad han främst erbjuder är en offensiv, och det är väl en ersättning till Lindgren rakt av. Jag skulle vilja ha någon pålitlig försvarsgeneral till.
Kommentera