1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481838 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2134380

Sv: Silly season - 2020
J F K: Tycker vi bromsade upp Löven i mittzon bättre än vad vi gjort i tidigare matcher, eller om det berodde på att Löven var väldigt svag. Går nog att diskutera.
Men nog syns det ett embryo till förbättring i spelet.
Om det beror på Pivas inträde eller att spelare värvats/kommit tillbaka låter jag vara osagt, men förmodligen en kombination.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tolkningsfråga kanske men tolkar detta som att vi bara ska ha in en spelare till nu

Till sist, letar du fortfarande en center?

– Ja, men vi har stora valmöjligheter på centersidan just nu, men vi tittar på att ta in en forward till, en spelare som kan spela både center och ytter och det ger oss många möjligheter och det gillar vi, avslutar Fredrik Glader.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Nucky: Just Lövens uppspel är kanske inte de svåraste att bromsa. Det är det som fungerat sämst för dem tillsammans med målskyttet, men visst känns det som att Piva kanske börjat få lite ordning på det hela. Läser man allehandas rapportering från träningar så verkar Piva vara den som är mest aktiv gällande taktiska övningar, samt att rita. Oftast så skriver journalisten att Piva ritar på tavlan och sedan körs exempelvis försvarsspel där de fem försvarande ska vinna tillbaka pucken så fort som möjligt.

Styf verkar mer fungera som pådrivare.
Låst ämne