1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483551 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2137901

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Bad_Brett:
Bondra/Bure på NHL.... misstänker att jag själv också börjar bli gammal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Tarasov: Haha... Känns som igår. ;-)

Björklöven hade mycket spel på bortaplan, men en "starkt" insats av Peters räddade oss:

"Björklöven öppnade andra perioden med powerplay och stark offensiv med mycket spel på bortaplan men Anthony Peters gjorde en starkt målvaktsinsats hjälpt av ett bra försvarsspel och höll periodens nolla."

Alltså... Det kanske inte är jag som hänger med i kidsens språk, men jag behövde nog läsa följande mening fem gånger innan jag lyckades förstå den:

"MODO Hockey vände på steken med ett starkt anfall och skott på mål och efter en utvisning mot Björklövens Daniel Norbe fick MODO spela fem mot fyra där Patrik Karlkvist satte 2-3 25:52 med assist från Michael Boivin och Adam Rockwood vilket blev den nionde raka matchen med Poäng från Karlkvist."

Det är ingen en häxjakt mot Julia, utan en fråga vad i hela friden MoDo pysslar med. Jag håller med Monno om att det finns viktigare saker, men varför inte låta Poffa eller Edlund skriva referaten i sådana fall? Jag vet att jag låter elak, men det ändrar inte det faktum att detta är pinsamt dåligt.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
För mig låter detta som att ” Hjälp mig jag vet inte vad jag ska göra”

Per Styf efter matchen

”– Vi vrider och vänder på det men likt förbannat är det under all jävla kritik, säger Pär Styf, huvudtränare MODO Hockey. det är bara att be om ursäkt, vi vet inte varför det blir såhär”
Kommentera