1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481451 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2137958

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Bad_Brett: En ny intressant vecka, fågel eller fisk.
Personligen hoppas jag på att laget/ ledare har låst in sig och kastat bort nyckeln, haft ett ordentligt samtal om framtiden. Visar på onsdag vad man vill och kan för oss samtidigt som Glader äntligen presenterar vår förste center. Då först är det fågel i min värld. Nu jävlar knyter vi näven och köttar på👊
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Sven Tuta: tänkte lite på det Karla nämnde i intervjun speciellt att det blev så ojämnt med speltiden o flera fick mjölksyra mm, det förklarar inte att alla ser så viljelösa ut, ingen klarar av att slå en passning som hittar en medspelare, ja det som såg skapligt ut två dar tidigare, svårt tro att bytena förändras så mycket mot Taif? Karla o Sylvander borde dessutom kunna ?ryta till? i periodpauserna de ska också ta tag i inställningsfrågan eller är det som några antytt att hälften saknar riktig grundträning vilket påverkar övriga i gruppen negativt?
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Sven Tuta:

Jag är mest intresserad av att veta status på våra skadade spelare, vill veta hur länge Ohlsson, Viklund, Corrado, Svenningsson, Hägga kommer vara borta och när de beräknas vara i spel igen.

Ohlsson och Svenningsson behövs framåt så vi kan minska speltid på juniorerna.
Viklund och Corrado måste vi ha i defensiven, vi såg igår hur mycket Corrado saknas. Viklund behöver tid att komma igång men han borde stabilisera upp.
Hägga kan bidra med rutin i fjärde istället för en junior.

Ett riktigt stort problem detta år har varit alla skador vi åkt på, finns det någon match vi ställt upp med helt ordinarie lag? Känns som det alltid varit 2-3 spelare borta.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Sven Tuta: När jag läser sådant här:
– Nej, det är ingen som skiter i det och ledarna är på oss som fan. Men det ska inte se ut så här, men får man en dålig start och vissa får spela mer och vissa mindre så kuggar det inte i.

Då blir man ju riktigt rädd. Har man ledare som varit på en 30 omgångar och det inte når fram. Varför i hela friden tror man då att det kommer att nå fram om tio omgångar till? För mig låter det som ett av två saker.
1. Spelarna tror innerst inne inte på spelplanen.
2. Spelplanen är omöjlig att genomföra. Man vill, men den är helt enkelt för dålig.
Kommentera