1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483549 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2137965

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Heyerdal: Varför blir bytena så långa då? Kan det bero på idiotiskt spelsystem i egen zon där vi får väldigt långa anfall mot oss? Mjölksyra har man i regel kvar längre än ett byte i kroppen.

Sedan kan det också bero på att vi är så stillastående, så det blir väldigt mycket start och stopp i åkningen. Det är mycket lättare om man kan hålla farten uppe.

Dessutom blir man oerhört trött när man hela tiden måste tänka. Vet inte riktigt varför, men om det inte sker inövat blir går det åt mycket energi.

Det låter som mycket disharmoni i den truppen. Som Bad Brett skriver tyder snudd på det mesta på väldigt dåligt eller otydligt ledarskap.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
J F K:

Det signaler som kommer fram är väldigt oroande, från att ha trott att vi skulle kunna vända detta i November/December så är jag inte alls övertygad längre.

Vi liknar mer ett kvallag med allt som händer (och inte händer) runt laget. Det verkar inte vara direkt harmoniskt i truppen. Det gäller nu bara att överleva, jag skiter i topp10, det viktiga är att slippa möta Väsby eller KIK i ett kval nedåt, för det kommer bli riktigt jävla otäckt.

Det enda positiva är att det är 17 matcher kvar, det finns nog med tid att göra förändringar som kan få effekt, men man måste våga göra dessa och ta lite obekväma beslut på ledningssidan.
Kommentera