1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482695 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2138041

Sv: Silly season - 2020
Monno: Vad händer??Det kan inte va sant man e på väg ta in en målvakt till?? Det är ju knappast där problemet ligger!! Lundin borde ju få chansen o stå en match om man vill avlasta Peters. Nej blir det här verklighet att man satsar på en keeper till så är jag väldigt tveksam till den sportsliga ledningen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Basti: Tycker lite synd om hur åsidosatt Lundin har blivit, speciellt i dessa tider när det är svårt att hitta ny klubb.
Men jag har verkligen noll förtroende för honom i målet, och förstår inte varför alla tjatar om att han ska få chansen. Han var bra när resten av laget gick som tåget (hösten 2019), för att sedan klappa ihop totalt. Sen när han åter fick chansen att stå i och med att Barto blev knockad av åsnan i VH så läckte han som ett såll. Det var sista gången han stod, ungefär för ett år sedan.

Om det är en bra ekonomisk lösning att ta in Tex, så är det bara att köra tycker jag. Sen sänder det såklart lite konstiga signaler att ta in en till målvakt när det är så mycket annat som borde vara långt högre i prioriteringslistan...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Basti: Det är i sådana fall för ett byte. Skicka Dackell eller Lundin för att ta in Tex. Tex har större chanser att få speltid och vår målvakt blir tredjemålvakt i ett annat lag. Rätt billig lösning och vi får två bra målvakter istället för att förlita oss på en.
Låst ämne