1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482567 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2138150

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
digitalbath: Någonstans är det ändå så att ska man värva till allsvenskan så har spelarna minst en eller ofta flera orsaker till att inte spela högre upp. I Gagnons fall hade han verkligen inte alls varit skadebenägen. Snarare tvärtom så hade han knappt haft skador förutom benbrott vid skotttäckning.
Han var i äldsta laget, men enligt många scouter en riktigt bra värvning på allsvensk nivå.

Och jag kan hålla med om det där med nordamerikaner. Blir också lite orolig när man har för många i ett lag. Kan vara otroligt bra i medgång, men kan också bli en lite trist enklav om det går tungt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
J F K: Det är väll en jäkla tur att man inte måste kvala mot SHL lagen i år , vilka nyförvärv som ramlar in till lagen nu ,
Kanske rätt tid att ta sig upp dit nu och missar vi nu då ber man till gud nästa säsong ..ett nytt lag blir det nog och då slåss vi om spelarna .
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
J F K: Gagnon var ju en megaflopp i HV, så nog fanns det varningsklockor. Sedan är det nästan ett konststycke i sig att värva ihop ett gäng där Sylwander är näst bäst poängmakare i den interna poängligan. Hur hade det sett ut om inte Karlkvist brutit sitt finska kontrakt? Modo har alltså dyrast trupp men endast två spelare topp 50 i den Allsvenska poängligan. Nä, det är ett ruggigt fuskbygge där alla uppenbara risker realiserades.
Kommentera