1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479947 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2138387

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
KB65: Den kortsiktiga vinsten är att nuvarande styrelse inte kan anställa nästa tränare, men det är klart att inget kan ske innan ett årsmöte ändå. tyvärr är vi fast :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
BobbyG: En sak jag har lärt mig är att folk som pratar om "processor" har noll koll. Numera är det ett nyckelord jag aktivt kikar efter för att bedöma en persons trovärdighet.

Om man ställer en rak fråga till någon i stil med "Tänker ni rekrytera?" och man får ett svar som lyder "Vi är inne i en process för att utveckla verksamheten. Vi är medvetna om att supportrarna är otåliga, men detta måste få ta sin tid så att det säkert blir rätt", då vet jag att personen bara vill skjuta ansvaret ifrån sig. Processen att hitta en ersättare till Frank slutade med en kommunikationsansvarig som inte kan skriva korrekt svenska och inte tycks kunna grundläggande ishockeyterminologi.

Jag är så evinnerligt trött på process-snacket. Tidigare har jag tänkt på processer ungefär som Henry Fords löpande band, men idag är det en kvasidisciplin för människor som saknar reell kompetens, alternativt tycker det är pinsamt att svara "Det är panik och vi har ingen koll på läget".
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
BobbyG:
Varför står Videbro i cmore och säger att det är styrelsen som rekryterar tränare när det i själva verket är Glader, vilket framgår i Pierreintervjun?..
Det innebär ju att Glader visst var med och rekryterade Nieminen, som vi ju förstått hela tiden..
Kommentera