1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2138395

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Tarasov: Tycker tyvärr av att läsa era åsikter om MODO och ledning etc att ni verkar låta mer och mer som hur löven sköttes före Kenttä kom in. Allting låter bra men sedan när det blir lite svajigt så finns det ingenting alls att greppa tag i. Spelare värvas istället för att man värvar ett lag, man har en sportchef som inte verkar ha riktig koll på allting. En ledning som inte verkar ha kompetensen som krävs, i lövens fall var det en styrelse som trodde pengar växte på träd och i ett fall verkar det saknas kompetens inom hockeyn..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
JoseGonzales: Jag skulle säga att det fortfarande största problemet är att man hade en långsiktig plan och struktur som lutade extremt starkt mot Björn Hellkvists existens i föreningen. Hela hans grej är att han kommer in och ändrar en kultur i föreningar och han fick nog enormt med utrymme för att göra detta hos oss.

Vi planerade en framtid och byggde ett hushåll tillsammans med Björn och vi har fortfarande inte återhämtat oss efter att ha hittat honom ned på knä framför en byxlös Tjomme. Att vi envisades med att spela Hellkvists idiot-hockey utan honom själv i båset var egentligen den första av flera varningsflaggor kring att föreningen inte visste hur man skulle hantera och gå vidare från situationen.

Samtidigt tycker jag ändå det är svårt att fullt klandra MoDo för att de blev handlingsförlamade efter att åsnebrottaren bröt ett 3-årskontrakt där bläcket knappt hunnit torka.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
JoseGonzales:
En majoritet av våra säsonger i allsvenskan har vi kämpar för att undvika kval NERÅT, det säger allt.
Kommentera