1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478620 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2138403

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Tarasov: Pierre Hedin: Det är lätt att vara kortsiktig och bara titta tillbaka på sista matchen. Det gäller att hitta nytt mod, våga vinna matcher, våga ta sig an utmaningar och inte se bakåt. Där är vi i dag.

Vi ska alltså varken titta bakåt eller på vår senaste match. Vi ska bara titta framåt och låtsas som att allt är frid och fröjd trots att vi repeterar samma sjuka gameplan och misstag om och om igen. Känns tryggt. Snart lossnar det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
digitalbath: Jä... dravvelsnack. Håller med BadBrett att använda sådana floskler då vet man att personen inte har en jä... aning om vad det handlar om eller bara helt enkelt försöker överleva attacken.
För att citera Modo så har väl dom varit i en process efter senaste guldet ( hoppas att det inte var det sista). Nä, nu jä... får det hända ngt, morgondagens match ger väl en fingervisning vad det hela lutar åt.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
digitalbath: ja och inte kritisera för då skriver jon på allehanda en krönika ironiskt om att alla ska avgå :)

vi har näst sämst cf% i hela serien, vi har pdo på 101 så vi överpresterar till och med lite där och vi har -168 i skottskillnad över hela säsongen men vi ska inte vara kortsiktiga
Kommentera