1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2138409

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Saleva:

Fast om du läser texten så framgår det att Glader är den som driver arbetet med att identifiera tränare (shortlist) och sköta kontakter och förhandla med agenterna. Men det är styrelsen som har det slutgiltiga ordet gällande ifall man går vidare med rekryteringen och ger "go" eller "no go" till detta. Så jag ser faktiskt inte en sådan stor motsättning i det dom säger utan det är snarare ett missförstånd i kommunikation och tolkning. Eftersom föreningen vill äga spelsättet så är det ju naturligt att styrelsen tar slutgiltigt beslut. I fallet Ville har då samtliga misslyckats, Glader som hittade honom och satte honom på en short list och valde att presentera denna kandidat som huvudvalet för styrelsen före andra kandidater, sedan styrelsen som kanske inte ifrågasatt och kritisk granskade värvningen eller värderade övriga kandidater innan de godkände värvningen av ville.

Men är Fredrik Glader med i rekryteringen av tränare? Så uppfattade inte jag Johan Widebro, han har sagt att det är styrelsens uppgift att rekrytera tränare.

– Sporten jobbar med daglig basis med spelare och tränare och det skulle vara svårt om en vd och sportchef inte fick göra sitt arbete, det ingår i deras arbetsuppgifter.

– Men styrelsen säger ja eller nej när det handlar om de positioner Johan pratade om, och då pratade han om huvudtränare, sportchef och vd.
Kommentera