1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480205 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2145997

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Jag tror att Jellvert är center i första idag för att en förstacenter är på väg in och då flyttar man Niederbach redan i dag för att spela ihop sig med Ohlsson och Sylwander. För jag ser absolut inte Jellvert som ordinarie första center.
Det har skrivits en del om Öhmans +/- , han har -11 men efter ny år så har han +2. Det är inte många av backarna som har det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Från Hörnefors: Är det inte lite märkligt att Haag som nu värvades till Modo, själv inte som det verkar, haft någon kontakt med Modo innan flytten?
Det var en del omständigheter som gjorde att Almtuna skulle släppa honom, men det fick jag ta, säger han själv i intervjun i allehanda.
Vill minnas att Glader i tidigare intervjuer gjort klart hur viktigt det är att man scoutar spelare som verkligen vill spela för Modo, i det här fallet verkar det varit sekundära ting.
Man kan ju undra hur kul och motiverande det kan vara att hux flux måsta bege sig till Övik när man har sitt liv i Uppsala, känns inte så bra om man inte pratar med spelare för att få deras syn på livet samt vilken roll och förväntningar den blivande arbetsgivaren, i det här fallet Modo har på personen i fråga.
Låst ämne