1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2149428

Sv: Modo - Almtuna 2021-02-15
Steken84: Ja inte har tränarbytet blivit till det bättre men det kunde man nästan räkna ut innan. Laget är så fel byggt från grunden samt säkerligen dåligt tränade med. Nä dom sista matcherna nu handlar om att försöka ta nån poäng här och där med tur och hoppas på att KiK och Väsby förlorar sina matcher.

Och överlever vi denna säsong så är det rensning och det en rejäl med och där måste Glader börja med att lämna sin tjänst han har totalt misslyckats med allt denna säsong. Sedan får vi ju se men nya tränare skulle väl kunna vara bra det med. Sedan gäller det att värva rollspelare och låta tränaren vara med och bygga laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 2021-02-15
Dundee: läskigt värre, när Modo spelar så här dåligt finns det en stor risk för att både Kristianstad och Väsby får vittring och ”taggar till sig” och går förbi Modo i tabellen,
Blir det negativt kval mot Östersund månde?!
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 2021-02-15
Dundee: Man har spelat alldeles för dåligt under alldeles för lång tid för att tro att ett tränarbyte på kort sikt skulle göra någon större förbättring. Jag är helt säker på att det skulle sett annorlunda ut om vi haft riktiga tränare under hela säsongen.

Vi har aldrig haft ett sämre spelsystem någonsin.
Kommentera