1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2150154

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Vem har sagt att vi inte har öppnat ögonen, sen måste du sluta med att generalisera, om 1 modoit tycker ni gör på ett sätt så betyder det inte per automatik att alla här håller med, har du problem med någons uttalande så ta det då via DM till den personen!

För övrigt, vi är medvetna om problemet, vi tappade för mycket folk, tappat tränare, har haft otur med Covid och långtidsskador samt en alldeles för tunn trupp i starten av säsongen har lett oss dit vi är idag!

Detta är för övrigt första gången vi omsätter såhär mycket spelare och det beror på just allt jag nämnt ovan så du kan inte anklaga oss för att konsekvent göra detta, Modo är en av landets bästa klubbar att ist för att plocka in spelare utifrån så har man använt sig av egna juniorer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Bra sammanfattat. Skitsäsong, som vi hoppas avslutas på ett bra sätt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo:

Mata inte det hungriga trollet mer. Ignorera och svält det istället.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Jag säger inte att ni gör detta generellt. Ni är en fantastisk klubb på att utveckla NHL-spelare. Lite intressant att alla här inne kokar av fakta, sanningen denna säsong kanske svider.

Jag hade kunnat skriva något spydigt i Lövenboken om att våra grannar i söder värvar osv. Men tar det hellre här med er så får ni ge eran syn istället för att jag skriver om er.
Låst ämne