1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2150217

Sv: Modo - Almtuna 2021-02-15
J F K:

Jag gillar mycket med Öhman, han verkar ha en riktigt bra inställning, han har aldrig gnällt trots att han varit på bänken och läktaren hos oss.

Tyvärr så har man inte lyckats ett sätt att använda hans spetskompetens, den kreativitet han besitter och offensiva kunnandet skulle kunna leda till att han kan stabilt producera 25-30p från backplats. Man ser ju hans skicklighet i PP där han direkt lyfte första PP när han kom in och fick ta plats på blå.

Nackdelen med honom är att han kan vara bästa back i 2-3 matcher för att sedan vara den sämsta i 8-10 matcher. Just att han är så ojämn samt aldrig tar tag i defensiven lutar åt att vi måste släppa honom. Han är väldigt mjuk i egenzon, förlorar ofta sargdueller och blir ganska enkelt rundad på utsidan, han lyckas liksom inte trycka ut och få stopp efter sargen på motspelaren.

Vi har inte heller hittat en bra backpartner till honom som gör att han kan spela på sina styrkor, förra året fick han ju t.ex. gå med Hedberg och det var ju dömt att misslyckas på förhand.

Så jag tar det för givet att han lämnar och chansen att han blommar ut i ett annat lag är stor, han kan säkert producera runt 25p i Västervik och vara deras ledande offensiva back som får en rejäl defensiv back bredvid sig som städar.
Kommentera