1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478988 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2150228

Sv: Modo - Almtuna 2021-02-15
MorganaLefaey: Fast, skeppar vi alla är vi tillbaka på ruta noll också. Jag ser ändå potential i dansken. Han behöver - precis som många andra - träna lite fysik också. Dansken har spelsinne, men är dåligt utbildad. Då har han potential att växa precis som Rockwood. Däremot är jag mer tveksam till Svenningsson, som jag inte ser spelsinne i överhuvudtaget.

Det är häpnadsväckande hur ofta vi förlorar (sarg)dueller i vinter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 2021-02-15
J F K: Visst har jag tänkt så också. Men jag anser inte att man kan behålla någon bara för att ha kontinuitet. Ska de vara kvar så ska de tillföra något.
Och när det gäller flera av de som jag önskar ska lämna, så ser jag inte vad de ska tillföra som inte ska gå att finna i ett mer färdigt paket till billigare pris.
Samt då da att med tanke på hur dåligt våra nuvarande tagit sig åt tränarens taktik så
kanske det inte är så mycket att bygga på? Med ny tränare så ska de lära sig ett nytt
system och vips så står vi där igen med ett gäng som inte klarar av eller vill spela på det vis tränaren visar.

Jag säger som magnus o brasse: bort bort bort.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 2021-02-15
J F K:
Jag tycker Dansken rör på sig rent utvecklingsmässigt. Utöver det en förmåga att peta in puckar, han har heller ingen anmärkningsvärt hög skottprocent som exv Sylwander. På plussidan finns också hans attityd han tar för sig på planen. Bra ålder också med disciplin och hårt träning skall det gå att utveckla. Utöver det tycker jag att man Alm klubb skall ta ansvar för ett kontrakt, hittar spelaren en annan klubb och vill lämna så ok. Söker sig till spelbara ytor.

På minussidan finns skridskoåkningen som kunder varit och tycker heller inte förmågan att styra spelet finns. Passningsspelet kan också förbättras.
Kommentera