1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2150254

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Kan mycket väl se Rockwood i en första kedja också om vi kan behålla honom. Johnsson var väl ganska hårt kritiserad hans första säsong men växte som sagt in i det under år 2.
Jag är dock lite lur på att han vill tillbaka till staterna och försöka med ECHL/AHL igen.

Gällande Aagaard så har jag bara svårt att placera honom någonstans. Jag ser till exempel hellre Haag eller Lindewall som ytter i en fjärde eller tredje-kedja framför honom. Men nu är ju dansken på kontrakt nästa säsong, så det är bara att göra det bästa av det. Han kan ju göra mål iaf.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
KB65:

Haag är absolut ett alternativ istället för Aagaard, men min tanke var ju mer baserad på att vi har Aagaard på kontrakt även nästa år. Skulle Aagaard vilja lämna så är helt klart Haag ett alternativ och han kan ju med lätthet gå in i en tredje/fjärde.

Lindewall är intressant men tror inte han är redo för en hel säsong som ordinarie i truppen, han ska definitivt få spela men gärna i kombination med J20 så han skolas in i rätt takt. Han ska komma in i truppen i rätt läge med stort självförtroende så han kan göra sig själv rättvisa.
Låst ämne