1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2150954

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Saleva: Det handlar nog bara om att få Peters att villa lite. Vad har han stått nu 10matcher i följd med 30+skott emot? Klart han blir sliten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Modo-Målet:

Bra att han ansluter till truppen och tränar/spelar med laget. Då blir det lite utbyte av detta lån, annars hade det ju varit värdelöst ifall han enbart varit namngiven trea och hoppat in vid skador. Nu får vi ju matcha honom samt att IKO får en målvakt som håller igång ifall någon av deras 1:a eller 2:a går sönder i slutspelet. Win-Win för bägge parter.

Sedan tycker jag det är rätt att vila Peters (om han nu vilar), han har stått mycket hela året och behöver få vila. Sedan behöver det inte vara en nackdel att kasta in en ny målvakt och lite nya backar, det blir som att ge laget en chans till omstart i defensiven.

Hoppas både Ytterell och Lovric går rakt in i truppen.

Mikkelsson-Ytterell
Lovric-Boivin
Enström-Öhman
Wallinder

En defensiv och en offensiv i varje backpar. När Corrado är tillbaka tar han Lovric's plats och Lovric får fightas med Wallinder om speltid.

Frågan är vem som blir petad i PP, man startar nog med Öhman och Boivin men om ingen av dessa är på hugget ligger det nog nära att man ersätter med Ytterell.
Kommentera