1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2151523

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Eller: Du tycker att en bortamatch mot AIK, som har tagit poäng i 12 raka matcher och vann senast mot Timrå, på något sätt speglar genomsnittet?

Fine, alla är vi olika. För mig är det uppenbart att Tex är en mycket bättre målvakt, framförallt när det gäller placeringssäkerheten och aggressiviteten, precis som Rytter skrev tidigare, och jag är övertygad om att Sunken eller vem som nu bestämmer vem som ska stå, ser samma sak.

Det är lätt att luras av Peters, då många av de skott han släpper in ser helt otagbara ut, men det beror till stor del att han sjunker så djupt in i kassen och gör sig liten. Tex såg dubbelt så stor ut och det märktes att AIK blev ängsliga i powerplay när de märkte att den vanliga taktiken inte fungerade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Bad_Brett: Ja men då vet jag att du tycker GAA 3,69 är väldigt bra. Trots att du sade annorlunda förut.
Tex satt ganska långt in i målet när ett av målen (tror det var fjärde) gick in. Liknade ett av målen som Peters släppte in för ett par omgångar sedan.
Där saknar man kameror från olika vinklar för att se hur skymd målvakterna är eller om det är en liten styrning på vägen. Många gånger har man hört kommentarer att den borde mv ha tagit och när man ser reprisbilder så är det just en styrning eller skymning och då ändrar experterna sig. I HA är det väldigt få kameror så vi får aldrig hela sanningen.
Kommentera