1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479891 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2151780

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Per är en ikon bland ledarna i Modo Hockey!
Han har tränat juniorerna med fantastiska resultat och han har varit i A-truppen en herrans massa år, aldrig hört något gnäll från honom, alltid varit proffsig, alltid gett 100% och vad jag förstått det varit extremt omtyckt bland spelare och Ledare.

Jag hoppas Per återansluter till Föreningen och Laget till nästa säsong i någon form för han har hjärta för klubben och det något som är relativt sällsynt idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Har lite svårt att tro det. Har själv inte hört särskilt mycket positivt om Per, förutom kanske att han har hjärta för föreningen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Vad tror ni, om publiken får komma in till kommande säsong och Modo är kvar i HA, kommer folk sukta efter live-hockey och gå på matcherna eller kommer de vända laget ryggen p.g.a. årets förmodade bedrövliga sportsliga resultat?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Sådant här har man läst för lite av under säsongen , bra skrivet, han är nog ingen illvillig jävel som ville göra karriär enbart, utan tog ansvar när skeppet stötte på is. Sedan var han inte mannen att lyfta oss, men den personen kommer kanske nästa säsong

Herr Titanic allt är förlåtet :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Kaut skadad och Heponiemi 5p och +1 på fem matcher i AHL och en NHL-match.
Kommentera