1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2152297

Sv: Silly season - 2020
Jalapeno: Jag tror inte riktigt det är på det sättet!
Det blir nog en undermedvetenhet att man faktiskt ”är klar för en annan klubb” och att man därför inte helt är In the zone med sin nya klubb.

Nämn 1 spelare som presterat bättre efter att det kommit fram att denne är klar för ny klubb!?

Vi hade Jonathan Jonsson, poängligavinnaren i Modo förra säsongen, men när det läckte ut att han var klar för Saik så droppade hans poängskörd enormt samt att han var mer frånvarande under matcherna.

Jag håller med Monno här, det borde vara helt förbjudet att diskutera eventuella övergångar från seriestart fram tills sista matchen är spelad för den aktuella spelaren, detta skulle givetvis vara enormt svårt att stävja då det nog förs väldigt mycket samtal mellan Shl lag och allsvenska spelare under pågående säsong.

Vi får nog vänja oss vid att alla våra spelare för diskussioner med andra klubbar hela tiden, vem vet, Karla kanske redan är klar för Leksand utan att någon vet om det!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Nu vet jag inte vad du pratar om gällande Jonathan Jonsson. Övergången till SAIK var inget som läckte ut alls under säsongen?
Victor Berglund till Luleå dök dock upp en bra bit innan slutspelet.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: En ung spelare som Wallinder spelar ju inte bara för MoDo utan han spelar ju även för sin framtida NHL karriär och då gäller det att vara in zone alla matcher oavsett lag.

I läget med Jonathan Jonsson så var det en liknande situation i Leksand för något år sedan när Oskar Lang var klar för Örebro men när Leksand gick upp så bröts den dealen och han blev kvar i Leksand. Sen dess har han förlängt 3 år till så att Jonathan Jonsson hade gjort detsamma om ni gått upp förra året är inte så otroligt.

Jag tror vissa kan påverkas men dom bästa spelarna är så pass professionella att dom vet vad som krävs varje match. Jag tycker det är bra som det är nu då alla lag inklusive HA får chansen att bygga till nästa säsong så tidigt som möjligt.
Låst ämne