1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2153802

Sv: Apropå ingenting...
Clay.2: Jag tror, på fullaste allvar, att det enda lag som kan utmana Timrå är MoDo. Och vi kommer inte gå till slutspel.

Ifall Timrå inte går upp äter jag upp mina kalsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Som vi ser nu i Timrå så är det ingen som ledare på isen ..lill tuppen han gör flipp mackor och super specialare och snackaroch hänger med matrialarn under matchen och då blir det som det blir ..ovuxet .
Gosa och chilla hör inte hemma i ett lag under match
Spelet blir en tränd som blir ett spel där lattjandet är faktum .
4 kedjan gör bäst jobb å det säger allt , deras jobb är att jaga och det finns i deras DNA ..detta görs för att få spela .
Det här att trycka på en knapp och ställa om ..fungerar det ? Nej .
Hittar vi likheter hos oss och hos er ..ja sedan måste man kanske trycka på knappen 2 ggr eller fler .
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag tror på fullaste allvar, att MoDo är den klubb som är mest överrepresenterad av 'experter' som vet och kan allt

Om så icke är fallet äter jag gärna en semla i morgon
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Timrå har varit starka hela säsongen och borde gå upp. Ifall vi tittar på vad som är bra till nästa säsong då det gäller vilka lag som skulle kunna vara hot för Modo så är det just TIK, därför bra om de ” försvann”. Från SHL är det nog bra om Linköping eller Oskarshamn tackade för kaffet och blir degraderade. Vi vet att det tar tid att ställa om vid nedflyttning samt att de har nog inte musklerna för en satsning. HV71 har kapitalet, om de ryker är det inte bra för oss om vi nästa år satsar (igen) kandiderar att gå upp. Hm, du kalsonger och Annie Lööf skor, intressant 🤔
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Memorerat👍
Kommentera