1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481390 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2154023

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: motiveringen är att vi kunde ha köpt en lika dyr back från början som varit ljusår bättre. Han åt nog en del av den initiala budgeten . Sen att folk haft mage att jämföra Viklund med Toby är minst lika hårresande.

Även om vi "fått igen" vad han kostade så uppehöll han en viktig plats i princip hela säsongen. Årets superflopp efter hedberg
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Innan du självantänder så kan jag meddela att arbetsgivaren inte betalar lön för en anställd som är långtidssjukskriven, så med andra ord så har Viklund inte kostat Modo många kronor.

Sen i övrigt så skadade han sig på försäsongen så dom 6 matcher han spelade så spelade han kraftigt skadad, så att kalla han klappkass är du nog relativt ensam om att göra.
Viklund är f.ö en topp 5 back i Allsvenskan
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Vi har ingen möjlighet att bedöma Viklund då han spelade skadad nästan all tid han hade på isen och kontraktet blev klart rätt sent så han hade inte varit på is särskilt mycket ens. Dessutom under ett bedrövligt spelsystem.

Jag tror att en frisk Viklund skulle varit vår i konkurrens med Corrado bäste back. Inte i Tobys klass, men långt över många andra.

Sedan har han varit skadad och fått sjukpenning, så han har varit väldigt billig.
Jag tycker faktiskt är du stundtals är smaklös i dina vilda sågningar.
Kommentera