1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2156717

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Sven Tuta: Jo, de verkar ha ett kopiöst bekräftelsebehov.Tror vi sparar väldigt många krokodiltårar och terapeuttimmar till Medelpad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
J F K:

Jag tycker inte att vi gör en dålig match iaf i 40 minuter. Det är rätt jämt i 40 min, sedan vid 0-2 så blir det mycket mentalt att vi vet att det inte kommer gå ikapp mot ett lag som Timrå.

För att vinna en sådan här match så måste vi sätta lägena. Vi missade ju mycket idag vid 0-0 och hade behövt mål att gå på. Tänker t.ex på harjus slagga ibribban, Haags styrning i rent läge, Ohlssons inbrytning osv.

Vi möter seriens bästa lag som är fullt med självförtroende men står upp bra i 40 min, sedan sista 20 kontrollerar Timrå matchen i sin 3-0 ledning.

Konstaterar att:

-corrado har varit saknad, överlägset bästa back. Vi hade behövt honom i 10 senaste. Kan glömma att behålla honom nästa år.

-vad tänker man med då man sätter rockwood i fjärde och petar honom från pp? Han kommer inte vilja vara kvar och kommer göra succé i ha om han stannar där.

- Väsby förlorar och nog inte längre ett hot känns det som

- med detta spel och lag från början hade vi inte varit i botten utan mitten minst. Mycket ser bättre ut under Sundkvist, men vi lider av dåligt självförtroende som gör att vi inte får ut max av alla.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
J F K: Bra om de går upp, så slipper vi förnedra lillebror nästa säsong ( positiv inför nästa säsong, kan väl inte bli en sämre säsong än denna😬😖?)
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
J F K: Jag förstår inte, är det fel på vattnet i båset?
Alla ser att Enström är sämst på planen och är en stor anledning till att Timrå leder!

Nu spelar Enström vartannat byte?, betalar han tränaren för att spela?!
Kommentera