1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478727 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2156833

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Gavelo: Denna säsong är speciell på många sätt. Vi fick börja om från början, mycket skador, sjukdomar, osäkerhet kring spelarmarknaden m.m. Systemfel säger några, jag tror ni har rätt och det sitter i självbilden/målsättningen.

Modo har de senaste dryga 10 åren varit en förening som är bättre än placeringen. Därav har man medvetet/omedvetet släppt spelare som är ok spelare i den serie man spelar. Vi letar bättre för vi tror vi är bättre.

Denna säsong hade sett helt annorlunda ut om vi hade en vettig center och det har väl varit samma sak sen Sundström slutade (med nått undantag).

Så vad göra? Värva majoriteten av spelare som är bra på denna nivå, utan att ha för mycket SHL/NHL potiential. När vi har en vettig stomme kan vi börja spetsa till laget, Men det viktiga är att ha ett lag för topp 6 i längden. Har vi det är det bara en tidsfråga!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
mr_brasco: Absolut är det så, men sen finns det detaljer som jag vet att Modo medvetet slarvat med inför denna säsong, vilket visar sig idag när vi orkar spela med focus och tålamod i 20+ minuter för att sedan rasa som ett korthus, igen.

Men vi har avhandlat detta så många gånger att det inte tjänar så mycket till längre.
Modo har lyckats med konststycket att göra nästan allting fel och då platsar man inte i Allsvenskan och där är vi nu.

Nästa säsong måste man bygga från grunden, en ny styrelse, eller iaf delar bör bytas ut mot folk som är hungriga och har lite ambitioner med uppdraget.
Sen bör Glader bytas ut, jag ser ingen annan utväg tyvärr, det måste in någon med bättre syn på spelarmarknaden och inte göra som Kenttä och Glader har gjort och tittat efter transatlanter etc.

Sen måste det nog in en tränare, om inte helt så iaf någon som kan backa upp Sunken och sköta defensiven, Piva har väl snällt sagt inte riktigt lyckats där.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
mr_brasco: "Modo har de senaste dryga 10 åren varit en förening som är bättre än placeringen." Snarare har Modo de senaste 10 åren varit en förening som TROR dom är bättre än placeringen... Jag är Modoit sedan födseln så jag säger det inte för att vara dryg.
Kommentera