1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478714 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2156848

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Robin Ztorken L:

Håller med dig, jag vill inte se att vi chansar på spelare som åhström, lp, Strömgren, Lindewall i ledande roller.

Det är att göra samma misstag igen.

Juniorer ska spela om de är tillräckligt bra t.ex Niderbach.

Ser hellre att vi fyller på med spelare som t.ex Persson, kajiser, haag som kan spela seniorhockey. Iaf om vi vill bygga ett stabilt lag som är svåra att ta poäng från.

Scouta i ettan för att hitta bra seniorspelare som kan fylla platser, de är förmodligen inte speciellt dyra heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Rytter: Jag tror inte att man ska underskatta vikten av att få ihop ett sammansvetsat gäng. Jag förespråkar snarast motsatsen, dvs:

Bygg ett sammansvetsat och billigt lag med många spelare från bygden så att de har kul och trivs med livet även utanför isen. Sedan lägger vi pengarna på att köpa in spelare som egentligen är på tok för bra för HA. Vi såg både förra säsongen och på Leksand i år hur mycket det betyder att ha en riktig toppkedja som kan ösa in poäng. Då räcker det ofta ifall övriga kedjor spelar 0-0, vilket minskar pressen och då spelar hela laget mer avslappnat. Det måste vara slut på dumsnålandet, köp in en förstafemma och en keeper som håller SHL-klass.

Jag tror de spelarna du nämner mycket väl skulle kunna vara stabila allsvenska spelare med rätt styrning. Sedan gillar jag de spelarna du nämner och ser gärna ett par av dem i nästa års lag.

Vi kan analysera spelet i all oändlighet och tjafsa om huruvida det är Gladers, Styfs eller Villes fel att det har gått som det har gått, men det jag ser på isen är ett gäng som sedan länge har checkat ut emotionellt. De är professionella och gör sitt jobb, men inte mer. De bryr sig inte om MoDo, och de bryr sig inte om huruvida MoDo går upp, då de flesta är inställda att spela någon annanstans nästa säsong. Att det inte är någon publik på läktarna gör knappast saken bättre.

Precis som att kollegorna är viktiga för trivseln på en "vanlig" arbetsplats, anser jag att vi måste fokusera på att försöka bygga ett lag där spelarna trivs ihop och har kul tillsammans.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Rytter: vad har Åhström åstadkommit som imponerar?
Kommentera