1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481467 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2156923

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Fast tycker ändå det finns en viss skillnad. I och med Förra säsongens upplägg så var ändå flera lag med teoretiskt även om ni var i en slags "finalserie".
Timrå hade ju krossat Karlskoga i första matchen i Rejset.
Hade rejält slagläge att få möta ett sargat lag från er serie.

Blir det final i år finns det ju i teorin inte ens möjlighet att fler än 2 lag kan göra upp om man kommer så långt som slutliga finalserien. En väsentlig skillnad men blir inte förvånad om man bara blåser av allting i år igen. Sen säger jag inte att nått lag skall gå dierekt upp heller. Men godtar inte att man tvärstänger i år igen! Upp med 2 lag och låt fler dela på kakan nästa säsong då!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: För oss är det ingen skillnad, vi satsade och förlorade nästan allt, även om jag förstår hur du menar i sak så är det ändå ingen skillnad för oss.

Skulle man stänga ner ligorna nu och flytta upp seriesegraren så blir ju förra säsongens utgång ännu mer orättvis, då kunde man ha gjort det i fjol också.

Bara de att man stängde säsongen förra gången pga läget men man väljer att spela hockey i dagsläget när Corona situationen är betydligt mycket värre nu än vad den var då, ligan stängdes ju mer eller mindre för att man inte ”tyckte att det gick att spela hockey utan publik” och att importer ville hem innan flygplatserna stängde.

Jag hoppas man stänger denna säsong, läget är trots allt snudd på katastrof, sen klargör man inför nästa säsong att OM man kommer till ett sådant läge där en eventuell smitta hotar stänga allt så flyttas den som leder serien i As och tvärtom med den som ligger sist i Shl för att få någon ändring i serierna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Nog tycker jag att det är mycket mer öppet i år än förra säsongen. att vara bäst i serien har många lag provat utan att kunna knyta ihop säcken. framförallt hade ni ifjol en hjärnskakning att ta hand om, medan vi snarare väntade tillbaka skadade spelare.

man kan spekulera hur mycket som helst, men ifjol var det två misstänkta Covid-fall hos Hösten som stoppade hela säsongen. i vår är det en skenande smittspridning.
Kommentera