1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2157085

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Rytter: Jag medger att det kanske blev orättvist att jämföra med Tampa, men där möter dom bästa dom bästa så det blir ändå lite samma lika.

Timrå har för övrigt byggt 3 kedjor som kan leverera och en energikedja, Modo hade 3 kedjor förra säsongen som levererade, dock kom både 2 och 3:e i skymundan för 1:a kedjan som var outstanding men alla 3 kedjor levererade, Kalle Jellvert centrade 3:e länken och han stod för 14 mål och 11 ass, Mattias From 11+13, Kim rosdahl 11+20, Björklund 20 kassar osv, Modo hade 3 formationer som levererade.

Modo behöver en bra grupp helt klart, tydliga roller och en tränare som petar och styr i detaljer, när den grunden sitter så är det upp till talangen att göra resten.

Lyssnade på Fredrik Andersson igår där han betonar att man måste börja bygga en stark defensiv annars kommer man aldrig att vinna något, där tycker jag Modo misslyckats kapitalt i många säsonger, man har tittat lite för mycket på ”stora namn” och ”offensiv skills” ist för att titta på duktiga defensiva spelare som gör jobbet.

Öhman, Drev Paris, Boivin är en klassiska Modo värvningar där man stirrat sig blind på målproduktionen men helt missat att dom är odugliga som pålitliga backar.
Ytterell är nog säsongens bästa nyförvärv, otroligt pålitlig defensivt, lyfter sig i täta matcher och har ett bra skott och är lagomt offensiv men svävar aldrig ut på egna upptåg som sätter laget i dåliga situationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Gavelo: Jag tycker inte Boivin är värdelös, däremot har han gått ner sig något oerhört. Bristande motivation? Dålig attityd?
Kommentera