1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158022

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
För många för unga spelare samtidigt tycker jag varit ett genomgående problem under iaf 3 av våra allsvenska säsonger. Har vi LP/Åhs plus 12 andra forwards som är redo för allsvenskt spel ser jag ing problem med grannens grabb.

Men skall vi ha 5 av Lindewall/Åhström/Tjernström/Strömgren/Nordin/Styf/Wallinder så blir det bevisligen kämpigt. Var för sig är det helt ok men det blir för många. När vi har talanger kan de få ingå i a-laget om det håller måttet inte får att de är från vårt J20. Det verkar heller inte räcka med 1-2 per säsong i a-laget utan det skall vara 7-8. Passar de 20 så tycker jag vi skall utvärdera den mkt andra 20 åringar på marknaden, exv Carl Mattsson i Luleå gör han mer nytta för oss på två års sikt än Åhström/Tjernström varför inte gå på honom istället.

Sen tycker jag inte man skall hänga upp sig på var de kommer ifrån, Sylwander/Karlkvist är lika mkt kulturbärare som en annan från Övik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: De blev ju bara för många pga att spelare slutade och vi hade skador. Hade vi varit lika skadefria som Timrå, så skulle de inte spelat många minuter.

Man hänger upp sig på fel saker tycker jag.
Kommentera