1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158104

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Undra om det ligger något i detta med Freddan, har också läst om det rykte på nått ställe till.

Har själv svårt å se att det skulle bli verklighet av det hela , vill han verkligen ge upp tränarkarriären nu ?

Hoppas kan man ju !

Glader styr upp damsidan + hjälpa till Freddan på ett hörn kanske , tänkte på att Glader har ändå kontrakt kvar i Modo ett år till !

Det sista är bara mina egna spekulationer !!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Jag har funderat på det också. Men samtidigt är det ju en tidsfråga innan Dahlén och de andra toppspelarna försvinner till större klubbar. Även om Dahlén stannar, är det troligt att Timrå kommer harva i botten av SHL (om de ens går upp det vill säga).

Kom ihåg, att när Timrå åkte ur SHL, blev Freddan snabbt syndabock. Tikarna verkade närmaste besvikna över att han blev kvar. Nu är det förstås bortglömt, men det kanske är roligare att sluta på en "high note", än att potentiellt vara med och spela ut laget en andra gång.

Vidare har ju Freddan ett oerhört stort MoDo-hjärta. Jag gissar att han grämer sig själv över att han misslyckades som sportchef förra gången och känner sorg över att MoDo numera är ett lag som harvar i botten av HA. Det är lätt att glömma bort detta då denna inställning är rätt ovanlig idag.

Det kan ju bli ungefär som när Näslund klev in, att Glader fortsätter vara sportchef, medan Freddan blir GM och har ett mer övergripande ansvar. Eller tvärtom, att Freddan [på pappret] får ansvaret över herrlaget, medan Glader ansvarar för hela verksamheten.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Det fanns ju diskussioner med honom innan Glader kom in, men då var det en del detaljer som man inte kom överens om, tror jag. Samt att han inte kände sig helt klar med tränaryrket och Timrå i det skedet.

Man kanske kan locka med att ge Glader dam och juniorsidan, om det lockar.
Tror inte han är intresserad av att gå över till enbart damsidan. Då är det mer troligt att man bryter och han går tillbaka till Luleå.
Kommentera