1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478567 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158108

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Jag har funderat på det också. Men samtidigt är det ju en tidsfråga innan Dahlén och de andra toppspelarna försvinner till större klubbar. Även om Dahlén stannar, är det troligt att Timrå kommer harva i botten av SHL (om de ens går upp det vill säga).

Kom ihåg, att när Timrå åkte ur SHL, blev Freddan snabbt syndabock. Tikarna verkade närmaste besvikna över att han blev kvar. Nu är det förstås bortglömt, men det kanske är roligare att sluta på en "high note", än att potentiellt vara med och spela ut laget en andra gång.

Vidare har ju Freddan ett oerhört stort MoDo-hjärta. Jag gissar att han grämer sig själv över att han misslyckades som sportchef förra gången och känner sorg över att MoDo numera är ett lag som harvar i botten av HA. Det är lätt att glömma bort detta då denna inställning är rätt ovanlig idag.

Det kan ju bli ungefär som när Näslund klev in, att Glader fortsätter vara sportchef, medan Freddan blir GM och har ett mer övergripande ansvar. Eller tvärtom, att Freddan [på pappret] får ansvaret över herrlaget, medan Glader ansvarar för hela verksamheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Nu är jag nog lite av en papegoja som har skrivit det här tidigare, men största chansen är nog att det är två parter i det här. TIK har Ante Karlsson på långt kontrakt och han skrev nog inte på det för att vara ass hela tiden. Så det kan vara så att TIK ska ta det steget nu och Freddan får leta sig hemåt vare sig det är förstavalet eller inte.
Kommentera