1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159002

Sv: Apropå ingenting...
Blake: Jag kan sätta en månadslön att Karlkvist spelar i Leksand nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DrCox:

Ja det kan nog vara så, karla uppskattade ju Björn som tränare och person så kopplingen finns. Men han skulle ju även kunna vara där för att kolla in moras andrakedja, osl, Ludvig Larsson och wernblom är nog intressanta för shl. Larsson spelar garanterat i shl nästa år och kan tänka mig det är en center björn skulle vara intresserad av, osl har ju bättre speed än karla om man söker en högerfattad målskytt med utvecklingspotential som man kan ha nytta av många år framöver.

Frågan när hur intressant en äldre karla är, kan han få ett bra kontrakt i en producerande kedja i shl? Det är ju fortfarande en chansning då han inte har visat något på den nivån tidigare. Vi kanske har möjlighet att ge ungefär samma lön som en shl klubb är villig att chansa med. Så här det ju varit tidigare att han fått bättre i ha än shl erbjudanden.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Ja ja det är klart att han kommer att göra !!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Tror inte det. Tror Leksand kommer leta spelare som har bevisat att dom klarar att spela på SHL nivå. Men BH vet nog mer än jag om hur bra Karla är så jag låter han avgöra hur det blir.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DrCox: Då måste vi värva en ny...
Kommentera