1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

353587 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2159623

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Tog upp i ett tidigare inlägg, kunde man inte bara ha skickat iväg trunkbäraren Piva och tagit in Sunken som huvudtränare och Styf som assisterande. Behållit en person som varit lojal och tog på sig uppdraget som huvudtränare som han inte tydligen var mogen för att rädda upp en situation.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: jo, såhär i efterhand hade det kanske varit en lösning. Men det hade också varit konstigt när nu Sunken tryckte på reset och sen satsade på att med energi och enkelhet vända skutan. Sunkens intåg visade med tydlighet att truppen har för lite spets. Den bergochdalbanehockeyn som Styf ansvarade för passar ju HA helt ok eftersom Modo spelade mycket på att stressa motståndaren till misstag och misstag görs det i HA, ojojoj.. Men med en trupp utan större spets som får till längre anfall som avlastar spelare blir ju ohållbart i längden.
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: Jag tror också de hade vart mycket smartare, Styf bad aldrig om rollen som headcoach den föll honom i knät och tycker att han gav tydliga signaler om att han inte riktigt kände sig bekväm i rollen. har fortfarande en del känningar i omklädningsrum runt om i landet och ett par fåglar har viskat i mitt öra att spelarna var väldigt nöjda med Styf......
+1
Kommentera