1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474593 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2160132

Sv: Silly season
J F K: Absolut att det kan vara lockande för någon att kliva in, men jag tror personligen att det kaos som varit här i år kan skrämma tränare att vilja ta sig an det här och framförallt spelare att vilja ens komma hit och prova på. Jag tror inte MoDo står högt i kurs just nu bland spelare iallafall utan att det lag som blir kvar i av Timrå och löven är mer spännande. Tror även AIK, Karlskoga,SSK och Mora kan vara mer lockande just p.g.a. att det inte är kaos i dessa klubbar.
Men det är bara en annan syn på var vi kan befinna oss i hierarkin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Modo-Målet: Modo är ett shl mässigt varumärke, ni har en kaossäsong men ni har ju inte haft såna här säsonger mer än i år, tror spelare och ledare runtom sverige förstår att de endå finns logik i att de gått tungt, unnar fan ingen klubb att bli så tömd på spelare som ni blev.
Kommentera

Sv: Silly season
Modo-Målet: Ja, en del spelare kanske avskräcks med tanke på turbulensen, men jag tror faktistk att tränarna lockas av att få möjlighet att påverka och ha alla förutsättningar för att kunna ha ett riktigt bra lag. Det handlar ofta om vinnare, som ser sig själva som en garant för att det kommer att bli bra.

Är det mjukisar som inte tror sig kunna vända på skutan bara för att vi haft ett dåligt år. Då är det nog ingen tränare vi ska ha i alla fall.
Kommentera

Sv: Silly season
Modo-Målet: Man hör allt som oftast att till Modo vill man komma pga att det är en sån anrik klubb som fostrat så många NHL spelare.
Kommentera