1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480958 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2163293

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
wolper:

Skönt att ske en match som inte betyder liv och död, bara synd att det tar bort spänningen från ett derby.

Visst att man gärna vill vinna mot Timrå, men i läget vi har varit i skiter jag fullständigt i hur det går, vi kan förlora med 1-8 och kommer inte mer än rycka på axlarna och tycka "ja det var väl tråkigt men det skiter jag i för siktet är redan på nästa år".

Det viktiga som supporter var att undvika kval och det har vi gjort. Hoppas dock att spelarna inte tänker på samma sätt och kan bjuda på bra hockey och hårt jobb så matchen iaf blir sevärd.

Gissar att det kan se ut på två sätt.

1) Antingen är vi helt värdelösa efter att tömt oss mentalt mot Löven och inte orkar fokusera om nu när vi är klara och Timrå får en enkel resa och dominerar och tar en storseger.

eller

2) Spelarna har nu 0 press på sig och kan gå ut och spela avslappnat och gör en jättematch och kan ta en vinst mot Timrå

Det skulle ju vara sjukt frustrerande ifall laget nu går ut och gör rent hus i sista 3 matcherna och avslutar med 5 raka segrar, då ser vi ju att potentialen funnits där och mycket har varit mentalt. Då kommer man ju vara bitter att man inte visade detta i ca 5 matcher till under säsongen för då hade vi varit i slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Rytter:
En stor motivering för Sunken att få laget att fortsätta som mot Löven är att det skulle stärka hans egna aktier att få fortsätta nästa år, vilket han klargjort att han vill.
Kommentera