1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482755 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2163460

Sv: Apropå ingenting...
Modoit i Umeå: Tror du att detta koncept vore nåt för Sverige? Personligen tror inte jag på det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Jag kan inte undgå att ifrågasätta vad krävs kompetensmässigt för att vara en sport reporter för Mittendia ?
Läser Jennifer Engströms rader i sundsvall tidning där
hon radar upp säsongen för det 2 länslagen Modo och Timrå.
En del av det hon skriver är ganska riktigt men det finns en del saker jag reagerar på som får mig att undra om hon öht har någon koll på något annat lag än Timrå!?!


Bakom Timrås succésäsong och Modos floppsäsong finns det fler delar att ta hänsyn till.
Timrå har under de senaste åren valt att jobba långsiktigt, med mål att bli en SHL-klubb på sikt.

Hon skriver även att i Timrå har spelarna fått förtroende samt att man haft tålamod med alla och menar på att Modo inte haft samma tålamod!

Vidare skriver hon att det inte är skadefria spelare som bäddat för Timrås framgång men man kan inte heller skylla det omvända på modos nederlag!


Till sist, Timrå har gjort allt rätt under en längre tid och just nu har Modo all anledning att snegla söderut och ta lärdom av rivalen.

-Kära fröken Engström!
Modo har/hade lagt fram en flerårig plan man jobbade mot för att man skulle ta steget upp förra säsongen, ttyvärr fick vi ingen ärlig chans att infria den flerårs planen och sen var det bara Modo av dom 3 topplagen som blev söndervärvade och våran långsiktiga plan togs ifrån oss!

-Modo är väl det lag som haft mest förtroende för spelare och ledare, om fröken Engström hade haft den mista insikt i Modo så är det mig veterligen bara Olhaver som fått lämna under säsongen samt att Modo har spelat in fler juniorer i laget än någon annan förening i Sverige den säsong, detta till en direkt konsekvens av mängder med skador.

-Näst sist skulle jag vilja påstå att en väldans stor anledning till att Modo är där dom är har att göra med att vi haft en enorm otur gällande skador på ledande spelare samt även spelare som slutat.

-sist så undrar jag vad Timrå gjort som varit så mycket mer ”rätt”
För 2 säsonger sedan har jag för mig att Timrå ramlade ur Shl?! Och förra säsongen slutade Modo före Timrå i serien, därtill har Modo skickat En hel hög med egna produkter till Shl men ändå ställt ett slagkraftigt lag på isen året efter, är det så att den självgoda Engström endast bygger sitt väldigt korkade uttalande på denna säsong, för visst är det så att Timrå gjort mer rätt än Modo denna säsong även om det vore mer anmärkningsvärt om dom inte gjort det med direkt tanke på vilka spelare som lämnat och stannat i det båda klubbarna?!
Kommentera