1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2163854

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
puffe: Det har jag. Varför bry sig typ när den man argumenterar emot är en ...

Poängen är att flera tycker att det är osmakligt att relatera till en regim som mördar kritiker. Jag ser inte det roliga och förstår verkligen inte varför det är viktigt för dig att få hylla dem? Avundsjuk på den stora ledaren?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
J F K:

Detta har du ju tjatat om sedan omgång 5. Försvaret ser bättre ut när sunken och piva ändrat och fått igenom detta till spelarna. Väldigt sällan motståndarbackarna får stå helt ren utan press och leta skott eller passningar, vi hinner upp bättre och pressa och är i bättre position att täcka skott. Vi får dessutom färre långa anfall mot oss som tröttar ut oss.

Stora frågan är varför inte Styf skruvade på detta utan fortsatte med samma galna spel i egen zon.

Med sunken från start hade vi garanterat spelat slutspel nu.

"Vi har ändrat om i försvarsspelet och vi ska inte falla ner så djupt med ytterforwards. Han har gjutit mod i truppen och och han tror på oss."
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
J F K: detta är ju antagligen mer 'Apropå ingenting', men att se Modo som Nordkorea och Timrå som Sydkorea är mest en 'grej'. det betyder inte att jag sympatiserar med en totalitär regim. Jag tror du egentligen förstår det , men du vill misskreditera mej , eftersom jag inte alltid tycker som du
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
J F K: fega inte, skriv vad du menar, haha, troligen nedlåtande, annars blir jag besviken
Kommentera