1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480240 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2163906

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Det är alltid lika roligt att se Jonthas besvikelse, skååål!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Gäsp:

Jo han ger verkligen bitterheten ett ansikte.

Timråfansen var inte nöjd med matchen, men JD verkar ju nöjd med att dom har mycket puck och passar runt utan att ta sig in mot mål, och skjuter alibiskott.

Själv tyckte jag trots skottövertag att många lägen i första inte var så farliga, Peters såg ju det mesta. Mycket alibi avslut i första, dom kändes betydligt farligare andra halvan av matchen trots mindre skott, då attackerade dom målet hårdare.

Men vad har hänt med Dahlén, tidigare tog han ju skott på allt och öste in mål samt skapade farliga returer som ledde till mål, nu letar han ju pass 99% av tiden, har han någon skada eller känning som begränsar honom att ta skott som tidigare, eller har han bara en dipp i självförtroende?
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Gäsp: haha herregud vilken bitter människa Jonathan verkar vara. Snacka om att förminska allt från Peters insats till Björklövens insats förra säsongen.

"9 av 10 gånger vinner vi över en serie. Vi förde spelet". Ja, så sa vi om mötet med Leksand där vi dominerade spelet. Gick ju sådär..

Hockey handlar om så mycket mer än puckinnehav / skott.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Gäsp: – Björklöven tog poängrekord, men de gick inte upp för det, säger Dahlén.

Starkt argument.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Gäsp: Lika gnällig som far sin.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 2021-03-10
Gäsp: Jo, han är en usel förlorare, vilket jag kan förstå som också är usel på att hantera förluster.
dock tycker jag inte att det blir klädsamt när man är så oerhört bitter och ska vara lagkapten. Då kan man faktiskt skärpa till sig lite.

för övrigt vinner de inte 9 av 10 där de har sådant övertag. de har vunnit två av fyra. vi om några borde också kunna berätta att man vinner ingen serie på överlägset puckinnehav.
Kommentera