1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480962 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2165518

Sv: Modo - Tingsryd 2021-03-12
wolper: Man läser idag att Allsvenskans sportchef Erik Ryman meddelar att man kommer göra allt för att kunna spela klart slutspelet även om det kan innebära att man måste korta ned serierna.

Förra säsongen var det inte en käft som kämpade för att spela klart slutspelet men denna säsong skall man minsann gå emot alla odds och tidigare uttalanden och till varje pris spela klart.

Hur man än försöker så kan man inte riktigt släppa känslan av den orättvisa som drabbat oss.

Nya tag nästa säsong!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-03-12
Gavelo: Kan hålla med, men nu har man ju ändå ett års kunskap mer. Var nog inte så lätt att låta allt rulla på, när nästan hela Världen blev tagna på sängen. Kan ha viss förståelse för (eventuellt) förhastade beslut.

Tycker däremot att SHL skulle öppnat famnen och bjudit in Löven o MoDo till denna säsong. Men då lipar Timrå, Karlskoga med flera. Det kan vi leva med.
Dessutom hade det varit önskvärt att AIK flyttats ner på grund av urusla resultat
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-03-12
Gavelo: Jag håller med om den förbluffande panik som rådde kring fjolårets nedstängning. Tror de vill undvika samma sak igen eftersom det skulle skapa en enorm förtroendekris om de hamnade i samma sak igen, trots att de vetat om läget när denna säsong började. HA och SDHL har ju lyckats genomföra säsongen i stort enligt plan. SHL däremot är en annan historia...
Kommentera