1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2166773

Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Det är första dagen på Modos silly season och det är knäpptyst. Finns inga nya rykten att sätta tänderna i?😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Vi har väl tre "redan klara", vilket är mycket tidigare än vad det brukar vara.

Då vi spelat färdigt är det väl bara att hålla naveln ren från ludd tills de andra lagen börjar ha spelat klart sina respektive säsonger. Även om det är trist, så tycker jag att det är jättebra om inte Modo är de som sprider sådana uppgifter innan spelaren är klar med säsongen. Jag förstår såklart att det sker hela tiden, men jag skulle fan vilja att man förbjöd att man pratade med spelare mitt under säsong.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Vi hade ju lite tjuvstart med Ytterell, Modigs, Karlsson, Williamsson och Hasa in. Kanske tar en stund innan något nytt dyker upp.

Annars inledde vi ju tekniskt sett den här första dagen starkt med att Karla är på väg bort...
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Jag hoppas innerligt att dem gett Karlin ett kontraktsförslag som han tackat ja till men att det dröjer i och med att Västerviks säsong inte är färdigspelad. Känns ju inte bra om det blir Sunken som har familjen i Tingsryd samt verkar inte vara den bästa för talangers utveckling lex Rockwood. Måste ha en tränare som kan stanna 2-3 år och kan staden och pressen utifrån som det innebär att träna modo. När startar Västervik slutspelet 20e mars?
Kommentera