1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2170358

Sv: Silly season
Saleva: fast att han inte offentligt går ut och pekar finger åt Glader betyder ju inte att han internt har andra diskussioner.

dra inga slutsatser av Gladers sorti och debacle denna säsong baserat på en premiss som säger att Glader hade inget ansvar för anställningen av Ville. Heller inte på en premiss som utgår från att styrelsen i princip är totalt inkompetent och irrationell då de går på Karlin istället för Gladers önskemål.

Vi känner till för lite om Gladers ledarskapsförmågor och fingertoppskänsla i den vardagliga lunken denna säsong, en säsong som med all sannolikhet inneburit sjukt många jobbiga samtal i korridorerna. men jag tycker att vi lika gärna kan ha det som premiss, den som säger att Glader varit ny-på-jobbet lite för länge utan att ”steppa upp” och visa kvalitet när det som bäst behövdes.

Om vi tänker så så framstår ju styrelsens diss av Gladers önskemål mer nyanserad dager. Vilka skäl skulle de ha att lita på hans omdöme igen och sätta kommande säsong och relationer med fans och sponsorer på pant igen!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Trustor:
Sundqvist gillades av spelarna
Var deras val, om man nu ska lyssna på vad spelarna tycker.

Men det blir säkert bra med Karlin, viktigt att ge Karlin tid. Ny omstart igen och 3 årsplan för att gå upp. På samma sätt när BH kom till klubben
Kommentera