1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2180675

Sv: Silly season
Eller: Var det Ohlsson-Aagaard -Svenningsson som skapade så in i h-vete på slutet? Behåll den linan då, även om jag vill ha Aagaard som en målsökande grävling på högerkanten. Lika bra att inte ha för höga förväntningar på målvakts- och centersidan. Öppnar klubben inte Plånkan där så kan man inte heller räkna med nåt resultat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Costanza: öppnar vi inte plånkan på målvaktsposten så kan vi räkna med att ligga i mitten/nedre halvan. Dom förväntade topplagen kommer inte snåla på varken den posten eller spetsen det är ett som är säkert.
Bygger dom en massa breddkedjor nu och Tex med nån division ett keeper kan ju Gradin skita i att ta ut nån lön anser jag.
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: Jag tycker att Aagaard har en väldigt stor potential, men han har en del att jobba på. Dels är han som många andra rätt fysiskt klen, men framförallt har han nog aldrig behövt ta det defensiva ansvaret. Jag hoppas att ett mycket mer strukturerat och tydligt försvarsspel kan råda bot på det. Jag ser faktiskt Aagaard som en potentiell center. Jonathan Johnsson var för övrigt ofta framför mål och slog in returer, så man måste inte vara ytterforward för att gå rakt på mål...
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: Ohlsson - Aagaard - Persson

Sveningsson spelade med Strömgren och Tjernström.
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: Modo kommer nog öppna plånkan hyggligt kommande säsong. Vad jag förstår det har man gjort en ekonomiskt bra säsong.
Kommentera