1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480353 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2188150

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Samtidigt borde det en jävla mardröm för Modo om Lövem gick upp till SHL och lyckas hålla sig kvar några år.
Då är det hej då till många unga spelare. :-)
Kortsiktigt har du rätt i att bästa för oss är att Löven går upp.
Men jag hoppas ändå på Timrå för det vore en sportslig rättvisa i det hela. Nubben har byggt ett härligt lag tycker jag och han har lyckats hålla kvar Dahlen. Och man får tycka vad man vill om Dahlen, men har är väl en av dom få stjärnspelare vi har i ligan som visar lite hjärta för en förening.

Lite samma som det vore bättre om Löven gick upp ifjol än ingen alls. Om det så vore på vår bekostnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Säger inte emot dig att det nog är mest rättvist att Timrå går upp, men vi om några vet väl att ishockey sällan är rättvis.
Sen har jag svårt att se hur Löven skall kunna värva ihop ett lag som står pall i Shl när man inte kan spela speciellt många (om ens några) från dagens trupp, att med en betydligt mindre budget än alla andra kunna värva in legoknektar som ska klara kontraktet är en sjuk utmaning, men klarar dom det så kommer såklart en del talanger försvinna till Löven, men botemedlet på det är ju att vi också går upp.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Att tappa unga spelare så är Timrå värre, de har ju en organisation för det redan och redan duktiga på det. Björklöven är en halvdan organisation som gamblar alla pengar på herrlaget med en ledning som ger sken av att tänka lika mkt som lagets supportrar. Det är väl lite drygt att läsa deras inlägg temporärt men det är ingenting som de gör som signalerar en oro för ett hot långsiktigt eller något som över tid verkar vettigt eller hållbart.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Återigen, skit samma. Men dagens domarinsats med fyra randiga, kameror och video, smakar kräks och om inte mygel så...ja, ngn borde bli avplockad isen permanent.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Nu spelar bikarna som vanligt :)
Kommentera